Succesul clientului nostru este masura succesului nostru!

Cabinetul de avocat Mihaela Giuraniuc isi desfasoara activitatea in domeniul dreptului afacerilor si al proprietatii intelectuale.

Misiunea noastra este oferirea unui suport juridic de cea mai buna calitate la standarde internationale.

Concentrandu-ne sa depasim asteptarile clientului nostru, ne-am dezvoltat urmatoarele valori:
  • Profesionalism . Avocatii nostri se concentreaza pe identificarea, intelegerea si rezolvarea adevaratelor problemele ale clientului, oferind un suport juridic complex, astfel incat valoarea oferita sa se situeze intotdeauna peste nivelul asteptarilor.
  • Promptitudine . Cabinetul nostru intelege specificul activitatii comerciale a clientilor. Prin urmare, disponibilitatea extinsa si promptitudinea suportului juridic pe care il oferim asigura atat indeplinirea proiectelor complexe cat si siguranta rezolvarii problemelor urgente si neprevazute.
  • Responsabilitate . Problemele clientilor nostrii sunt si problemele noastre. Unul din elementele esentiale ale valorii pe care o oferim clientilor consta in reducerea riscului afacerii printr-o abordare proactiva ce urmareste prevenirea si rezolvarea rapida a tuturor surselor potentiale de risc.
  • Creativitate si flexibilitate . Adaptarea continua la particularitatile si nevoile clientului constituie unul din elementele de baza a valorii oferite de cabinetul nostru. Adoptarea celor mai potrivite formule de colaborare urmareste integrarea organica a serviciilor juridice oferite in randul activitatilor suport ale afacerii clientului.
  • Etica si confidentialitate . Standardele etice cele mai inalte stau la baza tuturor aspectelor activitatii noastre. Evitarea conflictelor de interese si asigurarea unei confidentialitati depline cu privire la toate informatiile puse la dispozitie de client constituie baza indiscutabila a intregii noastre activitati.
Avocatii Cabinetului sunt licentiati ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, au urmat studii juridice la universitati din strainatate, precum si studii economice complementare in cadrul ASE Bucuresti.

Cabinetul ofera servicii juridice in limbile romana, italiana si engleza.
despre noi | domenii de activitate | buletin informativ | cariere | contact